Jo\’s Book of Thoughts{august 28, 2006}   kumm?

k sa o citez pe o prietena dea mea: „eu vad doar masinuta de oameni! se duce in sus si koboara, se duce in sus si koboara!”…andreea, numai vorbe de duh poti spune!

dar sa revenim la ce e de drept mai important: doi barbati fatali siau pus amprenta in viata mea pana la aceasta data. unul a ales sa descopere legendele olimpului pe taramul lui zeus si al frumusetilor mitice si atunci drumurile noastre sau despartit, iar celalalt imi incanta si descanta efemera-mi existenta de ceva vreme. pe primul lam iubit mult, de al doilea vreau sa ma indragostesc a doua. pe primul vreau sal uit, pe al doilea vreau sal leg de mine. primul ma iubeste, al doilea inca nu ma cunoaste cu adevarat. acum…unul e trecutul…celalalt e viitorul. kumm sa leg prezentul de viitor fara sa intervina trecutul?

PS 1000 de cuvinteregele says:

eu cred ca ar trebui sa cauti un alchimist, el te va ajuta sa gasesti calea. trebuie sa crezi.

yeahhhhh, iar mi-a reusit….am folosit cuvinte mari, am inchegat fraze, dar nu am spus nimic :)))joleen says:

traiasca ambigutitatea. cred k am priceput ce imi recomanzi. cartea mea preferata oricum este alchimistul de coelio :))regele says:

e o carte frumoasa, nu e preferata mea…da chiar! care e cartea mea preferata?…sa fie oare hotii de frumusete sau vreau sa devin prost?joleen says:

ma intreb dak ar fi trebuit sa pun si ghilimele de rigoare…sper k nu sa inteles gresit
dar oricum…l’enfant roi, teai indepartat de la sb…as i said 1000 cuvregele says:

daca privim din unghiul meu si vulgarizam un pic unele trairi, subiectul s-a indepartat de mineAndreea says:

Lasand la o parte discutia despre iubirile tale sfasietoare pe care o putem purta in particular, nu mi se pare ca fraza de inceput ma reprezinta…este total scoasa din context :). Mi-o asum numai in conditiile in care recunoastem ca marile mistere si filozofii ale vietii se pot ascunde in lucrurile sau frazele cele mai simple si aparent banale(vezi discutia lui Marius despre malai). Pana la urma totul in viata se duce in sus…si coboara… Viata se duce in sus si coboara doar pentru a urca din nou spre o alta coborare. Ma simt mai bine acum ca am clarificat lucrurile.Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

et cetera
%d blogeri au apreciat: